Jasminina priča – Erotska prica

116
Share
Copy the link

Priča je prevedena s jednog portala na engleskom jeziku, pa oprostite za sve pogreške.

Zovem se Jasmina, kao mlada djevojka, naučila sam kako je dobar osjećaj imati psića koji me liže. Počelo je jednog dana dok sam sjedila na trotoaru ližući sladoled sa svojim psom, Lassie. Tada sam imala oko 9 godina i
imala sam vrlo kratku malu haljinu. Dok sam sjedila i jela sladoled, malo mi je kapalo sa korneta i palo mi među noge.

Moja kratka haljina je bila dosta iznad mojih bedara, izlažući moje gaćice i nevinu pičkicu toplom zraku dok je sladoled padao. Raširila sam svoja mala bedra dok sam gledala dolje da vidim kako je ljepljivi sladoled sletio na moje tanke gaćice, točno na tanki materijal koji je prekrivao moju malu pičkicu. Prije nego što sam se snašla, Lassie mi je gurnula njuškicu među noge i počela lizati sladoled s gaćica.

Budući da sam bila premlada i tek nedavno sam otkrila da se nakon igranja s mojom malom macom osjećam dobro i da mi cijelo tijelo treperi i šalje vibracije sreće, radosti i zadovoljstva, dopustila sam mu da liže sladoled sa mojih gaćica. Kad je njegov vrući jezik dotaknuo moje natečene male djevojačke usne, svoja bedra širila sam sve više kako bi Lassie sve polizala.

Njeno lizanje mi je bilo tako dobro pa sam odlučila baciti još više sladoleda na gaćice kako bi Lassie mogla ponovno polizati. Njen vrući jezik je moju pičkicu tako uspalio da sam imala osjećaj kako gorim između bedara. Što je više lizala, ja sam se osjećala sve uspaljenije. Moj sladoled se brzo otopio, pa sam bio jako razočarana kada se Lassie makla od mojih prepona.

Te noći dok sam ležala u krevetu, počela sam razmišljati o tome kako je dobar osjećaj kada me je Lassie lizala i poče sam se igrati sa svojom glatkom malom pičkom. Nikad nisam iskusila vrhunac, ali osjećaji koje sam imala bili su toliko intenzivni da sam doživjela svoj prvi orgazam u životu. Već sljedećeg dana, nisam mogla dočekati dok sladoledar nije došao u svom kamionu. Uzela sam veliki sladoled i odvela Lassie do moje kućice za igru u dvorištu. Sjela sam na malu stolicu koju sam imala i skinula gaćice, uzela sam malo sladoleda i počela ga stavljati na svoju malu pičkicu kako bi je Lassie polizala.

Nije me razočarala, dok mi ruka još jednom išla između bedara i razmazivala sladoled, već je njuškicom prišla mojoj pičkici i počela s lizanjem. Hranila sam je cijelim sladoledom koji sam kapala na svoju golu malu pičkicu svaki put kad bi prestala. Zbog njenog vrućeg jezika sam se osjećala tako dobro i obožavala sam taj osjećaj dok je lizala moju pičkicu prekrivenu sladoledom.

Nakon toga lizanje sladoleda Lassie i meni je bila svakodnevnica i uvijek smo imali dosta sladoleda. Pobrinula sam se da kupim dva korneta svaki put, jedan za mene i jedan za nju. Tek oko godinu dana kasnije polizala me je do pravog orgazma. Ležala sam na leđima i raširila usmine da bi Lassie mogla još više ući u moju malu pičkicu jezikom i bolje je izlizati do vrhunca kad sam eruptirala i počela svršavati u mlazovima šaljući orgazmičke impulse kroz cijelo moje tijelo.

Od tada sam se navukla na pseći jezik kao na drogu.

Nekoliko godina kasnije i susjedovog psa sam odvela u svoju kućicu za igru i ponudila mu svoju pičkicu punjenu sladoledom. Počeo me je snažno lizati i prvi put sam tada vidjela ogromni crveni pseći kurac kako viri iz futrolice. Posegnula sam rukom da mu ga dotaknem i vidjela sam da mu se sviđa dok polako mazim njegov ljigavi kurac dok nije postao jako velik.

Bila sam zadivljena ogromnom veličinom njegovog kurca dok sam ležala i pustila ga da se popne na mene, uzimajući njegov kurac i približavao ga svojoj vrućoj nevinoj pičkici. Trljala sam pseći kurac preko mojih natečenih usana polako sam ga stavljala na ulaz u pičkicu. Bila sam tako napaljena i htjela sam pseći kurac u mojoj uskoj djevičanskoj pičkici. Srećom nije bio prevelik i kad je osjetio da je u pičkici jednim trzajem ga je ugurao do kraja. Bilo je jako bolno dok je zabijao kurac tako da je njegov kurac širio moje malu pičkicu. Prije nego što sam ga uspjela natjerati da odustane, počeo je svršavati mlazovima da je njegova vrela sperma ugasila svu moju bol kad me je razdjevičio i počela sam uživati u mlazovima koji su zapljuskivali moju utrobu. Njegov vrući kurac me natjerao da počnem uživati i vrištati.

„Da, to je to! Jebeš moju malu pičku! Napuni me svojom spermom! Obožavam tvoj pseći kurac!” Vikala sam dok me jebao, i onda sam eksplodirala: “Tvoj pseći kurac me rastura, daj mi još svog psećeg kurca, jebote! Jebeš mene! Želim cijeli tvoj vrući kurac u mojoj maloj pičkici!”

Dok je punio moju malu pičku tako punu svog velikog vrućeg psećeg kurca i držao ga unutra osjećala sa, kako mu kurac počinje bubriti i širiti mi zidove pičkice pune pseće sperme. Osjećaj njegove vruće sperme bio je tako intenzivan da sam doživljavala orgazam u valovima.

“Oh, oh! Da! Moj lijepi mali psić napunio si me svojom vrućom spermom! Zapalio si moju malu pičku!” Vikala sam dok mi je gurao kurac i držao ga duboko u meni dok je pucao posljednje mlazove vruće sperme u moju razjebanu pičkicu.

“VOLIM TO! VOLIM TVOJ PSEĆI KURAC!
JEBI ME! JEBI ME! O da! DA!”

Tada sam prvi put imala pseći kurac u sebi. Imala sam još nekoliko puta seks s njim i kasnije saznala da je jebao sestru moje djevojke iz susjedstva. Znao je ugasiti vatru u mojoj vrućoj maloj pičkici.