Ljetna ljubav starije sestre – Erotska prica

245
Share
Copy the link

Na dan kad sam se prošlog ljeta vratio kući s fakulteta, prva stvar koja me pogodila je koliko se moj mlađi brat, Robbie, promijenio u godinu dana. Pubertet je učinio svoja posljednja čuda na njemu. Iako sam bila tri godine starija, on me sada nadvisivao gotovo za punu stopu. Ramena su mu se proširila, a prsa podebljala, no ipak je zadržao dječački izgled koji ga je i dalje činio ljupkim i dragocjenim.
Još bolje, klinac je bio oduševljen mojim povratkom. Stalno je govorio o tome koliko sam mu nedostajala i koliko ga je moj dolazak kući usrećio. Obećao je da je dosadno ponašanje malog brata iza njega, što me nasmijalo, a čak mi je dao i mali kožni dnevnik za pisanje, što je bilo prilično neočekivano i slatko. Moram priznati da sam bio potpuno očaran.
Prvi tjedan radili smo puno obiteljskih stvari s mamom i tatom, odvezli se u kolibu i proveli nekoliko dana s bakom i djedom. Većinu tog vremena proveo sam smijući se sa svojim malim bratom u beskrajnim razgovorima.
Bilo je stvarno čudno. Nikad nismo bili tako bliski. Proveli smo pola života zajedno idući jedno drugome na živce – vaše osnovno bratsko/sestrinsko svađanje. Sada, nakon svih tih godina međusobnog pogoršanja, našli smo vremena da se stvarno upoznamo. Iznenadio sam se kada sam otkrio da imamo praktički isti ukus za bendove i filmove, oboje smo bili internet geekovi, voljeli smo čitati i dijelili mnoge zajedničke knjige. Nekoć drski idiot pretvorio se u super-cool i zanimljivog tipa. Bila sam i zbunjena i oduševljena.
Sljedeći tjedan, Robbie i ja morali smo provesti još više vremena zajedno. Mama i tata vratili su se na posao i prepustili nas vlastitom dizajnu. Puno smo išli u kino, a onda se družili u kafiću da bismo ih poslije secirali. Proveli smo dosta vremena u prodavaonici stripova, a on je pocrvenio dok mi je kasnije pričao kako su svi njegovi prijatelji štreberi totalno ljubomorni što ima tako “totalno zgodnu” sestru.
Iz razloga koje sada bolje razumijem, ovaj usputni komentar prošao je kroz mene poput električne iskre. Robbie i ja smo već lagano i nevino koketirali tu i tamo, ali u ovom slučaju sam jasno osjetio da su riječi njegove, a ne njegovih štreberskih prijatelja. Sinulo mi je, jasno kao dan, da se moj mali brat zaljubio u mene.
Razumio sam zakone tabua: braća nisu smjela davati komplimente svojim starijim sestrama na takav način, ali on je napravio ovaj mali, lukavi pokušaj da zaobiđe pravilo. Obožavala sam ga zbog truda i zapravo sam osjetila kako sam se pomalo onesvijestila.
Stvarno me natjeralo da razmišljam o vremenu koje smo proveli zajedno, i odjednom mi je sinulo da je Robbie postao, na neki način, neka vrsta ljetnog dečka. Ta me pomisao nije ni najmanje odbila. Zapravo, čim je nastupilo Bogojavljenje, osjetio sam kako mi maca pulsira i postaje tečno topla.
Nešto je kliknulo u meni. Otprilike sam tada odlučio: dopustit ću svom mlađem bratu da me jebe ako želi. Mislio sam ga čak pokušati ohrabriti.
Te noći Robbie je izašao sa svojim prijateljima štreberima. Malo sam se družio s ljudima uz TV, a zatim sam otišao gore u svoju sobu surfati webom. Pretražio sam sexstoriespost.com i bio ugodno iznenađen kada sam vidio da su priče o incestu prilično popularne. Bilo je na stotine vrućih priča o bratu/sestri. Prorez mi se smočio i napalio kad sam počela čitati. Navukla sam gaćice preko gležnjeva i šutnula ih u stranu. Sljedećih nekoliko sati prepričavao sam priče o incestu dok sam ležerno pipao svoju mokru rupu.
Kasnije sam čuo Robbieja kako ulazi, ali bilo je kasno. Iskreno govoreći, sad kad sam odlučila da ga zavedem, počela sam se osjećati pomalo nervozno. Shvatio sam da nisam uopće razmišljao o svojoj zločestoj zavjeri, pa nisam ništa učinio dok je Robbie zatvarao vrata svoje sobe.
Nakon desetak minuta, iznenada se pojavio na Skypeu. Razmišljala sam o tome da mu pošaljem poruku kad me gurnuo na ekran.
Brate: još si budan?
Sestra: da
Brate: što si radio 2nite?
Seka: oh, samo se družila sa ‘stanarima, pa čitala gluposti po netu!
Brate: lol zvuči zabavnije od moje večeri
Seko: tvoja igra D&D bila je neugodna?
Brat: ha, potpuno. kobasica fest.
Sestra: lol. ovdje nema kobasice. želiš li se malo družiti u mojoj sobi?
Moj mali brat nije ni odgovorio. Gotovo odmah čuo sam tiho kucanje na svojim vratima. Kad je moja maca počela zujati od incestuozne želje, javio sam se.
Napetost između nas bila je očita. Stvari su odjednom postale čudne i neugodne, kao da smo oboje znali moje namjere. Bili smo nespretni, crvenih lica i hihotavi. Zamolio sam ga da uđe i zatvorio vrata. Sjeo je u moj kompjuterski stolac, a ja sam sjela na rub kreveta. Pocrvenjeli smo i nekoliko trenutaka ništa nismo rekli.
Robbie je spustio pogled i vidio moje gaćice na podu. Nervozno sam im se nasmijao, “Ha, nosio sam ih prije nego što sam počeo čitati prljave priče.”
Zahihotao se, a zatim glasno progutao.
Odlučio sam da ako ću zavesti svog malog brata, ne bi bilo bolje prilike nego sada. Progutao sam zadnji dio svog straha i krenuo za tim.
Legla sam na krevet, dopustivši da mi se suknja spusti uz bedro. Zavodljivo sam žvakala svoj mali prst i rekla bratu da je posljednja priča koju sam pročitala još uvijek u mom pregledniku ako je bio znatiželjan. Bilo je to posebno vruće jebanje malog brata/sestre, i mislio sam da će njegova reakcija poslužiti kao poštena mjera je li moja opaka zavjera osuđena na propast.
Okrenuo se prema ekranu i čitao. Nije trebalo dugo da dobijem odgovor, a bio je to najbolji mogući ishod koji sam mogao zamisliti.
“Volim ovu priču”, rekao je. “Već je u mojoj kolekciji na mojoj pornografiji.”
Morao sam se nasmijati. “Stvarno? Jeste li ovo čitali?”
Malo je pocrvenio i kimnuo.
Gledali smo se u oči s druge strane sobe. Zavodljivo sam mu se nasmiješila, a potom potapšala krevet pokraj sebe.
Moj mali brat je zapalio. Lice mu je bilo grimizno, ali osmijeh širok i očit. Mora da je osjetio da će se njegova starija sestra ugasiti. Prebacio se na krevet pokraj mene, dok su mu se hlače nadimale od očite erekcije. Maca mi je šiknula od tog pogleda i znao sam da će moj mlađi brat biti moj.
Zakačila sam svoju golu nogu preko njegove. Znao sam da sada ima jasan pogled na glatku mokru macu ispod moje kratke suknje.
“Misliš li da sam lijepa, Robbie?”
Kimnuo je, “Bože da. Ti si apsolutno prekrasna Lexi.”
“Da li… da li ikada razmišljaš o meni dok čitaš te prljave priče u svojoj zbirci?”
Pogledao me ravno u oči i rekao bez stanke ili mucanja: “Svaki put, seko.”
Došlo je do stanke od samo dva otkucaja prije nego što sam prišao da poljubim svog malog brata. Usne su nam se spojile čvrsto, bez srama. Otvorila sam usta i njegov se jezik spustio na moj u nježnom milovanju. Sada oslobođena, naša je želja iznenada porasla i zapetljali smo se u čvor udova i strasti. Usne su nam plesale zajedno i udisali smo jedno drugom vrući dah. Dugo smo se ljubili, uživajući u našoj zabranjenoj požudi.
Prekinula sam naš poljubac dovoljno dugo da skinem gornji dio. Otkačila sam grudnjak, a sise su mi odskočile. Moj mali brat se nasmiješio s odobravanjem i krenuo prema njima svojim jezikom. Štipao je i dražio moju desnu bradavicu, osjećajući kako se stvrdnula kao odgovor. Usisao ju je između usana i nježno igrao jezikom po zubima. Zastenjao sam s odobravanjem.
Legao me i otkopčao mi jeans suknju. Prevukao ju je preko mojih dugih nogu i sada sam bila gola raširena pred bratom. Svukao je majicu, a ja sam se bacila na njega opkoračivši mu bokove. Nagnula sam se i poljubila ga, a zatim ponudila svoje sise za njegova usta. Stisnuo ih je zajedno i čvrsto polizao jednu pa drugu bradavicu.
Gurnuo sam ga natrag i upitao ga sa zlobnim smiješkom: “Dakle, mali brate, reci mi… jesi li već jebao djevojku?”
Robbie mi se nasmiješio: “Zapravo, moja draga starija sestro, ti ćeš imati čast biti moja prva!”
Opet sam mu gurnula jezik u usta, a zatim mu izdahnula u uho, “Znajući da ću ti uzeti trešnju, moja maca postaje jebeno mokra.”
Ispuzala sam s njegova krila i rukom prekrila strašnu izbočinu na bratovim hlačama. Dahnuo je od očitog zadovoljstva dok sam ga gladila kroz tkaninu.
“Mmmmmm lijepo,” predla sam. “Da vidimo s čime ćemo ovdje raditi, hmm?”
Otkopčao sam mu hlače i zakopčao gumb. Pamučne bokserice jedva su mogle obuzdati masivni luk bratove erekcije. Bila je mrlja na mjestu gdje su mu grudice sperme već natopile donje rublje. Ovaj nevjerojatan prizor natjerao me da uzdahnem.
“Sranje, Robbie!”
Ponos mu se vidio na licu i trzao ispod pamuka njegovih kratkih hlača. Zakačio sam prste za pojas i povukao ih prema dolje. Prekrasan ubod mog malog brata iskočio je, nabrijao se do jarko grimizne boje i tvrd poput čelika. Oboje smo cvilili iz svojih razloga.
Omotao sam svoju malu ruku oko bratovog mesa. Meso je bilo vruće na dodir. Promrmljao je od ushićenja nad mojim gugutanjem pun strahopoštovanja.
“To je… prekrasno je, mali brate”, promrmljala sam.
Nisam se bojao njegove veličine. Robbie je prigušio iznenađeni krik kad sam se nagnula i uzela njegovu kitu cijelom dužinom u usta. Pri prvom udarcu nos mi je udario u dlakave stidne dlake dok mi je njegov štap gušio grlo. Opustio sam se najbolje što sam mogao, i sa svojim ustima potpuno napunjenim kurac mog mlađeg brata, počeo sam jezikom kliziti po njegovoj osovini. Osjetio sam kako mi je lice pocrvenjelo dok sam se naprezao s vrlo malo kisika. Nosnice su mi se raširile i gutale koliko su zraka mogle. Morao sam disati, pa sam pustio Robbiejev kurac udahnuvši zrak.
Nizovi pljuvačke i sline protezali su se od njegove glave do mojih usana, a lice mi je već bilo ocakljeno od mojih oralnih napora. Gurnuo sam njegov štap natrag u usta i ozbiljno počeo davati bratu glavu. Hvatajući rukom podnožje njegove kite, klizala sam glavom po njegovom slatkom kuracu, udarajući ga jezikom, sisajući ga duboko u grlo s usnama omotanim oko njegovog obujma. Našao sam ritam i malo usporio. Moj je brat oduševljeno uzdahnuo i zavukao ruke u moju kosu. Pronašao je moj utor, a kad su mu se ruke i kurac pridružili ritmu, počeo je dahtati i stenjati od užitka.
Iskreno govoreći, nikad nisam volio pušenje. Obično sam to činila da bih dečka zadobila, a kad sam to postigla, došlo je vrijeme za ševu. S Robbiejem nije tako. Možda je to bila veličina njegovog kuraca, ili je to možda bio zločesti čin incesta, ali osjećaj njegovog kite nabijenog u moja usta bio je prekrasno seksualan za mene. Volio sam sisati debeli kurac svog mlađeg brata!
Ipak, moja je maca počela cviljeti tražeći pozornost. Bedra su mi blistala od vlastitih sokova i kunem se da sam mogao osjetiti mišiće moje pičke kako se savijaju u želji za bratovim penisom. Pustio sam njegov kurac posljednji krug, a onda sam mu ponovno opleo bokove.
“Vrijeme je da moj mali brat izgubi svoju trešnju! Jesi li spreman?”
Njegovo ljupko lice iskrivilo se od vrste požude koju samo djevice tinejdžerice razumiju. Odrješito je kimnuo glavom dok sam stavljala svoj prorez preko glavića njegovog kuraca. Njihala sam bokovima, klizeći mokrom macom preko bratove nabrekle kurčeve glave. Osjećao se prekrasno. Činjenica da je ovo bio incest samo je pojačala požudu koju sam osjećala kako se vrti oko cijelog mog tijela.
Zgrabio sam Robbiejev kurac i stisnuo ga uz svoju mokru rupu.
“Spreman?” prošaptala sam.
Moj brat je bio neartikulirana zbrka. Samo je zastenjao u odgovor, ali znala sam da je odgovor da. Gurnuo sam kukove prema dolje i osjetio kako se bratov kurac stisne u moju usku macu. Njegov čvrsti ubod ispunio me do kraja, gurajući mi samu utrobu. Moji su se unutarnji mišići napeli i stisnuli kao odgovor, natjeravši me da uzdahnem od oduševljenja.
Njihala sam bokovima. Gotovo sam mogao osjetiti svoju pičku kako muze njegovu sjemenu tekućinu. Gurnuo sam kukove prema gore. Začulo se malo sočno srkanje kad mu se kurac pomaknuo iz mog proreza. Sjeo sam natrag na Robbiejev kurac, a njegova se dužina ponovno gurnula duboko u moje tijelo. Ispustio je taj zvuk, polurežanje poput mačka koji se tjera, i bio je krajnje divan. Oči su mu se caklile, a lice mu je pocrvenjelo. Dječak je očito uživao u svojoj prvoj mačkici, u to nema sumnje. Bilo mi je drago, ai napalilo me da seksualno zadovoljim svog slatkog mlađeg brata.
Počeo sam ga jebati kako treba. Moji su bokovi pronašli lijep utor i glatko se spustili na njegov debeli kurac. Dobio sam fizički. Kosa mi je letjela, a sise poskakivale. Zgrabio sam Robbieja za ramena i jebeno ga zajahao. Moja je soba odzvanjala prigušenim gunđanjem i udarcem moje guzice o njegovo krilo. Šapnula sam zahvalu što su moji roditelji obično čvrsto spavali. Bez obzira na to, krevet je škripao poput proklete sirene, pa sam povukla malog brata na pod, popela se na sve četiri i mahanjem guzice pozvala ga u sebe.
Robbie je uhvatio oba obraza i probušio mi pičku straga. Jebeni zvukovi pljuskali su i odjekivali o moje zidove, ali sada je barem krevet bio tih. Moj mlađi brat možda je bio djevac, ali činilo se da je to već prošao. Dok smo se mi jebali pseće, on je preuzeo odgovornost. Zgrabio mi je kosu u šaku i počeo se zabijati u mene poput kakvog prosjedog seks-veterinara. Malo smo stišali glas, ali seks je bio tako dobar da smo uspjeli samo napola. Moj mlađi brat je pojebao moju usku macu s novootkrivenim guštom, i stvarno smo se skidali.
Prvi su mi stigli orgazmi. Osjetio sam kako mi mišići pičke drže Robbiejev kurac nizom prekrasnih grčeva. U meni su se razbila dva odvojena vala, oči su mi se raširile, a tijelo mi se nehotice počelo tresti od zadovoljstva. Slijedila su još tri trzaja u brzom odvajanju. Robbie se malo nasmijao kad sam podigla gaćice s poda i gurnula ih u usta kako bih utišala svoje krikove ekstaze.
Nasilni vrhunac koji je uzdrmao moje tijelo na isti je način pokrenuo mog mlađeg brata. Osjetila sam kako se stisnuo iza mene i na trenutak ili dva sve je utihnulo i utihnulo. Onda je pakao krenuo. Robbiejevo meso snažno je pucalo duboko u meni. Prsti su mu se zarili u moju guzicu, a s usana mu je pobjegao neki zvuk grgljanja. Odjednom mi je utroba nabubrila od vrelog sjemena mog malog brata. Trzao se, pljuvao i stenjao dok je vruća kremasta sperma ispunjavala moju svježe pojebanu pičku. Osjećaj je bio predivan.
Uzeo sam nekoliko trenutaka s Robbiejem da uživam u našem vrhuncu. Ovo je bila nagla ševa vođena incestuoznom požudom, pa je oprez bio odbačen u vjetar. Poljubila sam ga u čelo i zatim otišla u kupaonicu da se očistim što sam bolje mogla. Sutra bih kupio kondome.
Dakle, eto vam ga. To je ljeto bilo prekrasno, a moj mlađi brat i ja smo se često seksali nakon te noći. Incest je bio divan. Najnevjerojatnija stvar u svemu tome bila je koliko je naš odnos ostao topao, čak i nakon što sam se te jeseni vratio na fakultet.