Valentinovo uz vibracije – Erotska prica

123
Share
Copy the link

Muž mi je za Valentinovo kupio vibrator na daljinsko upravljanje.
Dok sam se spremala za naš večernji izlazak za Valentinovo, moj muž je došao s zamotanim iznenađenjem. Pretpostavljala sam da je uobičajeni nakit koji je želio da nosim. Bila sam zapanjena kad sam otvorila kutiju u kojij je bio vibrator na daljinsko upravljanje. Moj mužić je obično prilično rezerviran u društvenim situacijama. Ali rekao mi je, “nadam se da ću te moći nagovoriti da se malo zabaviš večeras.”
Razmišljala sam na trenutak i bojažljivo pristala. Mislila sam da bi u najgorem slučaju moglo biti malo neugodno, ali bila sam spremna to učiniti za njega. Dok sam se oblačila, dobro sam ga pogledala i ubacila u sebe. Jedva sam ga osjetila, ne razlikuje se previše od nošenja tampona. S tim smo krenuli na večer. Tijekom vožnje nije ništa radio. Smjestili smo se u restoran i izgubila sam pojam o tome dok smo sjedili, a konobar primao našu narudžbu pića. Počeli smo razgovarati o našim danima kada sam osjetila da se vibrator upalio. Od iznenađenja sam samo na sekundu oklijevala s rečenicom. Moj se muž blago osmjehnuo vidjevši moju reakciju. Zatim ga je ponovno ugasio. Nastavili smo razgovor. Kad je konobar prilazio da primi naše narudžbe, ponovno sam osjetila slabe vibracije. Pogledala sam ga znajući da će se zabaviti sa mnom. Slušali smo konobara kako recitira specijalitete. Nekako nisam bila pri stvari dok sam prekrižila noge i pokušavala se ponašati normalno. Kad je tražio da preuzme moju narudžbu, vibracije su se pojačale. Bilo mi je neugodno što bi to mogao konobar primijetiti i vjerojatno sam postala crvena u lice.
Sada sam uživala u vibracijama, uzbudila se i pomalo smočila. Ali nakon što je konobar otišao, moj mužić ponovno je isključio vibraciju. Rekla sam svom mužiću: “Ajme, nemoj me zafrkavati.” Ali on se samo nasmiješio i namignuo. Moja topla maca žudjela je za još. Morala sam se oduprijeti iskušenju da posegnem ispod stola i počinjem si maziti pičkicu.
Pojeli smo naša predjela i salate i nikakva količina flerta nije mi više donijela ljubav prema igrački. Um mi je bio u punom seksu, promatrajući zgodne dečke i maštajući da jednog povedem kući s nama. Također sam razmišljala o penisu svog muža i o tome ima li erekciju misleći da se može igrati sa mnom na ovaj način.
Kad je stiglo glavno jelo, konačno sam dobila više. Vibra je davala niski stabilan puls koji je bio dobar, ali mi nije odvlačio pažnju. Dok smo jeli, mogla sam osjetiti toplinu i vlažnost između nogu. Zatim su se stabilne vibracije iznenada pojačale. Pička je počela da se steže od stimulacije koja je dodatno pritiskala vibraciju. Zadržala sam dah na trenutak uživajući u osjećaju. Vratila sam se u stvarnost, ipak smo bili u javnosti.
Pogledala sam okolo, ali nitko nije gledao. Mogla sam reći da moj mužić uživa u predstavi. Zamolila sam ga da malo snizi i on je poslušao. Niske vibracije su me opet zadovoljile bez pravljenja scene.
Konobar je pospremio stolove i atmosfera je nestala. Moja je vagina željela još. Nabacila sam tužno lice i jedino suosjećanje koje sam dobila bio je smijeh. Konobar je uzeo našu narudžbu deserta. Činilo se kao sati čekanja. Shvatila sam da sam stavila ruku preko svog međunožja pritiskajući ga. Sve o čemu sam mogla razmišljati bila je želja da u sebe uvučem kurac koji će dovršiti posao.
S desertom koji je došao na stol, vibracije su se vratile. Ali ovaj put umjesto stabilne vibracije bilo je izmjenjivanje sporog i brzog. Mješavina je bila prekrasna, a brz me svaki put potresao. Moj obrazac disanja počeo se poklapati s ritmom vibracije. Također sam osjetila kako počinjem hvatati rumenilo i kako mi se pička steže od trzaja. Trljala sam stopalo o nogu svog muža kako bih mu dala do znanja da mi se sviđa. Stavio je ruku na moje koljeno. Stavila sam ruku na njegovu i pomaknula je uz svoje bedro kako bi mogao osjetiti toplinu i vibraciju. Zatim su izmjene postale brže. Moji su mišići sada gotovo treperili. Zatvorila sam oči na trenutak, pokušavajući se opustiti i disati lako. I kontrolisano.
Baš kad sam se počela kontrolirati, vibra je postala stabilna na visokoj razini. Moja vagina se stisnula i nije puštala. A onda sam počela osjećati kako mi ostatak tijela počinje trnuti. Pogledala sam svog mužića s pomalo zabrinutošću. Nikada nisam mislio da će me vibracija dovesti do erupcije, ali sada sam počela paničariti.
Kad me samo čvršće zgrabio za ruku, znala sam što namjerava. I znao sam da je to neizbježno u ovom trenutku. Rukama sam stegnula stolicu, spojila koljena i zatvorila oči. Ako su drugi gledali i pitali se što se događa, ja nisam htjela znati za to. Dok su se osjećaji povećavali, zadržala sam dah i ugrizla usnu. Onda sam svršila, jako.
Kad sam otvorila oči, vibracija se spustila na najnižu. Pogledala sam oko sebe da vidim bulji li tko. Samo moj mužić s pomalo debelim osmijehom na licu. Osjetila sam da pulsevi nakon orgazma traju. I moje gaćice su sada bile prilično vlažne. Uzbuđenje svršavanja u javnosti također se počelo osjećati i pomalo mi se vrtjelo u glavi. Ispričala sam se na minutu do ženskog toaleta. Morala sam skinuti gaćice bojeći se da će mi početi stvarati mokru mrlju na suknji.
Kad sam se vratila kliznula sam rukom ispod stola i uz njegovu nogu. Pritišćući njegovo međunožje znala sam da je tvrd kao kamen. Vibra je još uvijek bila u meni i ponovno me uzbuđivala, a dodirivanje njegove erekcije natjeralo me da poželim ništa drugo nego da ga pojebem upravo tamo. Šapnula sam mu u uho: “Nikada te nisam željela u sebi više nego sada.”
Bio je u takvoj žurbi da je zaboravio na vibraciju koja je još bila uključena dok smo mi plaćali račun i odlazili do auta. Kad smo stigli do auta, ponovno sam počela osječati baš blizu. Naše je mjesto bilo udaljeno oko 30 minuta vožnje. Prvih nekoliko minuta samo sam se pokušavala zadržati. Bila sam sve uzbuđenija, ali niske vibracije nisu bile dovoljne da me dovedu do vrhunca. Toliko mi je trebao još jedan orgazam da se oslobodim napetosti.
Napokon sam morala pitati, “možeš li to ponovno pojačati, molim vas, moram ponovno svršiti.” Samo je sjedio u tišini kao da me nije čuo. “Molim!” Još uvijek ništa. Nisam mogla odoljeti. Počela sam se trljati. Vlažnost mi je tekla niz prste. Moj je muž začuđeno pogledao. Nikad prije me nije vidio da masturbiram.
Bila sam tako uzbuđena da mi nije trebalo ni minut vremena da dosegnem vrhunac. Ali ovaj sam put mogla biti glasna koliko sam htjela. Vrištala sam od blaženstva. Nakon što je prošlo i otvorila sam oči, bili smo na raskrižju pored drugog automobila. Sad mi je bilo neugodno pitajući se jesu li me čuli, ali svjetlo se brzo upalilo zeleno i odmakli smo se naprijed od tada.
Kad smo stigli kući, rekla sam mužu: “Sad si na redu!”
Otpratio me do kauča, okrenuo me. Nakon što me savio, protrljao mi je još vibrirajuću macu. Zbog toga sam još više željela uvući njegov penis u sebe. Stavio je prste unutra da dohvati vibrator. Rekao je: “Nikad te nisam osjetio ovako mokru.”
Brzo je skinuo hlače i zadigao mi suknju. Osjetila sam kako mu penis klizi unutra. Moja se vagina napokon osjećala punom, dobivajući ono što je čekala. Dok je gurao, sjetila sam se osjećaja izmjeničnih vibracija u restoranu. Svrsio je brzo u mene i napunio me kao nikada do tada!