Obljetnica u Vegasu – Erotska prica

68
Share
Copy the link

Ovo je naša dvadeseta obljetnica. Moja žena Jessica i ja smo išli u Las Vegas. Odsjeli smo u jednom od najnovijih kasina na stripu. Imamo ovaj veliki apartman koji smo rezervirali krajem prošle godine. Već sam potrošio petsto dolara igrajući automate zadnjih nekoliko dana. Pažljivo smo isplanirali svaki detalj našeg odmora. Možda bih trebao preformulirati tu opasku i reći da je moja žena Jessica sve dobro isplanirala. Jessica je prošli mjesec upravo napunila četrdeset pet godina i moram vam reći da je ona ljubav mog života. Apsolutno je prekrasna i zna to. Ne prođe dan a da ona ne provede barem sat vremena vježbajući kod kuće ili u teretani. Jessica ima lijepu figuru. Mogla je biti model u mladim danima. Ima duge noge i dovoljno je visoka. Jessica ima prirodne pune grudi s prirodnom plavom kosom do ramena. Radim na burzi i dobro zarađujem. Jessica voli posjećivati zabave i poslovna okupljanja koja organiziramo tijekom cijele godine. Ona voli flertovati. Voli se pretvarati i igrati ulogu razuzdane udane kurve u potrazi za novim penisom. Uvijek sam mislio drugačije tijekom proteklih dvadeset godina sve do one noći prije nekoliko mjeseci kada je počela gledati onu web stranicu.
Mislim da bih trebao reći o tome. To je web stranica koja se zove Karen Kay. Molim vas, nemojte me krivo shvatiti. Karen je ljupka dama. Ona je jedna od onih domaćica koje imaju otvoren odnos sa suprugom. Vidite, ona swinguje s drugim muškarcima. Ali ne sa svakim muškarcem, voli obojene. Ako mogu biti precizniji, njezina se stranica zove Karen Kay Interracial. Jessica mi je rekla da je jednog dana istraživala kako pripremiti i ispeći krem pitu. Slučajno je naišla na Kareninu stranicu. Prvo sam se tome smijao jer sam mislio da se šali sa mnom. Uostalom, kakve veze ima izrada krem pite s međurasnim swinganjem!
Pretpostavljam da se sad smiješ. Možete me nazvati glupim ili naivnim, ali bilo je potrebno malo istraživanja da se vidi kako i zašto je Jessica došla na Kareninu web stranicu. Jessica radi od kuće kao računovođa pa ima dovoljno slobodnog vremena za istraživanje interneta. Jessica je počela provoditi više vremena na Kareninoj web stranici čitajući njezine priče i pregledavajući veliki izbor međurasnih videa. Ne mogu se sjetiti koliko sam puta došao s posla i odmah me žena doslovno pojebala na vratima. Stvarno se upustila u čitanje Karenine fikcije o jebanju crnaca i nekoliko me puta praktički odvukla u spavaću sobu. Moram vam reći da smo imali najbolji seks u godinama nakon što je otkrila Kareninu web stranicu.
Sjećam se kako sam jednog petka došao kući očekujući da me Jessica dočeka na ulaznim vratima kao što je to činila prethodna tri petka u nizu. Prošao sam kroz ulazna vrata i u kući je vladala tišina. Prošao sam kroz kuću tražeći svoju ženu. Odjednom sam začuo nešto odozgo. Čuo sam glasove i počeo sam se pitati vara li me žena s drugim muškarcem. Probio sam se do drugog kata i polako provirio kroz poluzatvorena vrata spavaće sobe. Tamo je bila moja žena Jessica na krevetu sa široko raširenim nogama.Televizija je bila uključena, a Jessica se igrala vibratorom. Onim velikim crnim od 25 cm. Odlučio sam samo stajati i gledati.
Primijetio sam da Jessica gleda porniće. Mogao sam vidjeti zaslon.To je bila Karen koju je jebao mišićavi crnac. Jessica je naručila neke od Kareninih videa. Moja žena me nije mogla vidjeti na vratima osim ako bi okrenula glavu prema meni. Jedino što sam mogao shvatiti je da je izgubila pojam o vremenu. Očito nije bila previše zabrinuta što će biti uhvaćena kako masturbira uz jednog od Kareninih filmova. Gledao sam jako dugo dok Jessica nije doživjela tri intenzivna orgazma. Napokon je prekinula film i samo zabacila glavu dok je kažiprstom trljala macu. Napokon je ustala i uhvatila me kako stojim na vratima i drkam kurac.
Nepotrebno je reći da mi je te večeri nakon večere pokazala filmove koje je kupila na Kareninoj stranici. Razgovarala sva do kasno u noć o međurasnom seksu i maštala o tome kako se ona ševi s crncem, a ja gledam. Tog sam vikenda saznao da je Jessica sve isplanirala. Rekla mi je kako želi našu dvadesetu godišnjicu učiniti nečim posebnim za pamćenje. Sve je organizirala i rezervirala let i hotel preko putničke agencije. Još uvijek nisam bio siguran što točno ima na umu sve dok mi nije rekla sljedeći tjedan. Jessica mi je rekla da želi upoznati i poševiti crnca na našem odmoru. Mislio sam da ima nekoga odabranog i spremnog koji čeka njezin dolazak u Vegas. Nije to imala na umu. Nepotrebno je reći da me ostavila čekati i pitati se što namjerava. Stigli smo u Vegas u ponedjeljak i Jessica je već tri noći provela sama krstareći kasinima i barovima. Svakako mi se nije svidjela pomisao da je skinula vjenčano prstenje dok je bila u vrebanju. Večeras je bila vruće odjevena u crvenu haljinu na cvjetiće. Imao je duboki dekolte koji je otkrivao njezine ljupke sise. Nosila je one cipele od 9 cm zbog kojih su joj noge djelovale kao da su duge barem milju. Znate tu vrstu? Još uvijek osjećam divan miris njezina parfema koji se zadržava u našem apartmanu iako je Jessica otišla prije nekoliko sati. Rekla mi je da budem spreman za noć. Odložila je digitalnu kameru na komodu i rekla mi da ne postavljam pitanja kad se vrati.
Svojim je riječima rekla. “Samo uživaj u predstavi, koju sam pripremila!”
Bilo je malo poslije jedanaest kad sam čuo zvuk umetanja kartice na vratima. Čuo sam škljocaj brave i škripu otvaranja vrata. Sjedio sam na sofi gledajući svoju ženu dok je brzo bacala pogled prema meni. Oči su mi se raširile vidjevši da je došla sa muškarcem. Bilo je mračno blizu vrata, ali čim je napravio nekoliko koraka unutra, vidjeo sam da je crn. Bio je visok i vitak i dobro odjeven. Vrata su se zatvorila i vidio sam kako ga vodi prema krevetu. Nisam rekao ni riječ kad je sjeo na stolicu i počeo skidati cipele. Pitao sam se, Je li mu rekla da je udana i da sam joj ja muž? Nisam bio siguran, a ona mi je strogo naredila da ne postavljam pitanja. Bacio sam pogled na komodu i nježno se digao i uzeo digitalni fotoaparat. Ponovno sam sjeo i čekao. Kliknuo sam nekoliko fotografija dok se Jessica naginjala nad njegovu stolicu. Bio sam previše nervozan da jedva pritisnem taj gumb na kameri koliko god mali bio. Osjetio sam kako mi srce lupa dok sam gledao kako se ljube. Polako je svukao moju ženu i stavio je na krevet. Ljubili su se dok je ona gladila njegov ogromni kurac. Bilo je ogroman. Bio je dugačak i debeo dok ga je moja žena polako milovala s ljubavlju i polako svojom finom bijelom rukom. Zamislite crn kurac od 20 cm i mala bijela ručica.
Gledao sam kako se spustila na koljena i počela ga pušiti. Milovala mu je jaja dok je gutala glavić. Ionako nije mogla staviti tu stvar u grlo bez gušenja, ali je ipak pokušala. Zvukovi su dolazili iz njezina grla i počeo sam se brinuti i zabrinuo se da će se ugušiti tom stvari. Gledao sam i čekao dok je opkoračila njegove noge. Polako je skliznula tijelom na tu ogromnu crnu stvar. Počela ga je jahati polako izvijajući leđa zbog čega joj je dupe virilo van. Nastavio sam slikati dok su se jebali. Moj kurac je bio čvrst kao kamen dok sam slušao kako se ljube i dok se ševe. Za Jessicu sam večeras bio nevidljiv. Gledao sam i nastavio slikati. Pomaknuli su se u nekoliko položaja dok nije zajahao moju ženu. Njezini su se nokti zarili u njegovu kožu dok ju je polako ševio. Njezini su se bokovi podigli s kreveta čineći njezinu macu u susret svakom pokretu njegova tijela. Kukovi su joj se pomicali, a guzica rotirala ispod ovog čovjeka sve dok nije dahtajuči i zastenjao naglas.
Svršio je duboko u nezaštićenu macu moje žene. Imali smo dvoje djece na koledžu i djeca nam više nisu bila briga. Još uvijek je bio čvrst kao kamen i dalje je ševio moju ženu. Sa svakim ubodom moja je žena molila još. Zabacila je noge unatrag i spustila ruke oko njegovog penisa dok je on klizio unutra i van sporim i postojanim tempom.
Sperma je bila zgusnuta oko njegovog kurca dok je iscurila iz Jessicine uske mace. Bio je toliko velik i debeo da je svojom veličinom tjerao spermu sa svakim pritiskom prema unutra. Stalno sam slikao fotografije i čekao. Ševio ju je oko sat vremena. Onda se samo obukao i otišao, bez riječi. Otpratila ga je do vrata i gledao sam kako ga ljubi za laku noć. Jessica se okrenula i pustila da joj ogrtač padne na pod. Polako je i zavodljivo koračala mojim putem te me obgrlila i strastveno poljubila.
Ovo mi je bilo prvo iskustvo jebanja dobro iskorištene pičke moje žene. Bila je topla i rastegnuta i korištena, mogao bih dodati.